Rebeca International in cateva cuvinte...

Noi suntem cei cu care dumneavoastra puteti rezolva aproape orice problema in domeniul constructiilor si in acest context cautam sa acoperim o gama cat mai complecta de servicii si lucrari in constructii in general dar nu numai, oferind clientilor nostri servicii competitive atat calitativ, cat si din punct de vedere economic, dar si produse de cea mai buna calitate. Cu noi se poate discuta orice, oricand, oriunde.

Pe acest site, incercam sa structuram cat mai detaliat dar in acelasi timp si cat mai pe scurt posibil, serviciile si produsele oferite de noi.

Rebeca Grup SRL Bacau|Constructii Civile si Industriale

Noi va oferim: constructii de locuinte sau lucrari de constructii, case la rosu, case la cheie, case de lemn, case de vacanta, instalatii, izolatii, finisaje, amenajari, confectii metalice, constructia de hale metalice sau pe structura de lemn, constructia de spatii de productie sau depozite, fier forjat, scari interioare, amenajari sau constructia de mansarde, executia si montajul de fose septice sau ecologice, amenajari de spatii exterioare, curti, fantani arteziene, piscine si diverse alte lucrari.

De aceea, venim in sprijinul dumneavoastra cu solutii practice si ieftine, va oferim consultanta si ne asiguram ca avem clienti multumiti de calitatea serviciilor oferite de noi.

Va recomandam sa ne contactati pentru mai multe informatii si oferta de pret !
 

 

Rebeca Grup
Bacau

Telefon:
0755647321

Email:
rebecagrup@yahoo.com

Rebeca Grup SRL Bacau|Constructii Civile si Industriale


Ultimele cautari