Case,vile la rosu

Casa la rosu este constructia casei fara finisaje. Casa la rosu cuprinde fundatia, zidaria si acoperisul cu invelitoare.

Societatea noastra creeaza structuri care imbina exigentele de rezistenta si sensibilitatea ambientala, reusind sa isi convinga clientii ca este cea mai buna alegere prin profesionalism, disciplina si transparenta.

Constructiile la rosu, sunt lucrarile de constructii ce includ fundatiile sau mai bine zis partea de infrastructura pana la limita cotei 0 (mai putin pardoseala finita) + structura constructiei inclusiv acoperis cu invelitoare,acesta fiind suprastructura(partea de la infrastructura in sus pana la limita superioara a coamei de la acoperis), fara alte lucrari de izolare sau finisaje si instalatii.

De la culoarea exterioara a casei pana la parchetul din camere sau alte lucrari de finisaje si instalatiile aferente, alegerea este doar a dumneavoastra!

Casele la rosu nu au incluse instalatiile electrice, utilitarele (apa, gaze,canalizare,incalzire), finisajele interioare si exterioare. 

Produse asemanatoare

Case,vile la rosu Bacau

Case,vile la rosu

constructii case de lemn Bacau Rebeca Grup

Case de lemn - Locuinte permanente

INSTALATII Apa,canal,sanitare BACAU

Apa,canal,sanitare
 

Rebeca Grup
Bacau

Telefon:
0755647321

Email:
rebecagrup@yahoo.com

Rebeca Grup SRL Bacau|Constructii Civile si Industriale


Ultimele cautari