Ti-ai facut planul pentru renovarea casei, ai hotarat care sunt modificarile iar acum vrei sa te informezi asupra preturilor pentru manopera. Excelent, ai ajuns unde trebuie. 

Am intocmit pentru dumneavoastra o lista de preturi pentru manopera practicate in lucrarile de amenajari interioare sau renovari. Le poti analiza mai jos dupa categorie.
De la ce firma ? Din ce localitate? Nu conteaza foarte mult, sunt o medie a preturilor practicate de firme sau meseriasi, persoane particulare.

Inainte de a-ti arunca o privire peste preturile postate de noi, trebuie sa intelegi ca scopul acestei pagini este acela de a oferi informatii referitoare la nivelul de preturi pentru manopera practicate de catre executantii lucrarilor de amenajari interioare, iar aceste informatii au un caracter orientativ. Este posibil ca in momentul in care vei negocia direct cu un executant preturile sa fie diferite.

Deasemeni, pentru diverse operatii listate mai jos pretul difera destul de mult functie de materialele utilizate, modul de montaj sau tehnica necesara. Nu ne-am propus sa tratam fiecare caz particular in parte de aceea le-am pus la un loc pe toate si iti prezentam un domeniu de variatie a preturilor precum si un pret mediu. Poti face astfel o estimare pesimista utilizand doar valorile maxime, una optimista utilizand valorile minime sau o estimare medie a costurilor de executie.

Va dorim succes!!

Instalatii electrice BABAU: PRETURI

Instalatii electrice

Instalatii apa canal BACAU: PRETURI

Instalatii apa canal

SERVICII DE INCALZIRE BACAU: PRETURI

Incalzire

SERVICII DE FINISAJE INTERIOARE SI EXTERIOARE BACAU: PRETURI

Pereti

SERVICII DE TAMPLARIE SI DULGHERIE BACAU: PRETURI

Tamplarie

Montaj electrocasnice BACAU: PRETURI

Montaj electrocasnice
 

Rebeca Grup
Bacau

Telefon:
0755647321

Email:
rebecagrup@yahoo.com

Rebeca Grup SRL Bacau|Constructii Civile si Industriale


Ultimele cautari