Placari Ceramice si Piatra Naturala

Placari ceramice

Concepute pentru a oferi solutii integrate pentru decorarea casei si montate de meseriasii nostri, placile ceramice propun optiuni nelimitate de combinatii coloristice, formate si posibilitati de taiere.

Gama foarte variata de placi ceramice, promovate de cele mai recente colectii ale diversilor producatori din domeniu, demonstreaza ca nu exista limite atunci cand vine vorba de amenajarea unui anumit spatiu. In aceste conditii, am putea spune chiar ca asistam la o transformare a ceramicii dintr-un element pur constructiv intr-unul de design si avangardism.

In ceea ce priveste designul, sunt prezente imitatiile de lemn in format dreptunghiular, lamelar, asocieri de piatra cu decor de lemn, imitatii de beton, bambus, piele sau placi cu suprafete texturate. Insertiile de sticla, metal, pietre semipretioase si materiale in placile de decor dau o nota aparte placarilor. Decorurile in stil baroc, decorurile florale sau bizantine, decorurile stil Gandi sau cele care imita stucco veneziano se incadreaza in trend-urile avangardiste pentru a acoperi toate gusturile.

Piatra naturala

Piatra naturala, folosita in constructii la decoratiuni ornamentale, pavaje pietonale, placari verticale, pavaje grele, fantani arteziene, seminee, decoratiuni de gradina, alei de gradina,etc.

Piatra este o roca bazaltica de tip vulcanic foarte rezistenta la inghet-dezghet, uzura, compresie,etc. si contine minereu de fier ceea ce face ca la suprafata sa sa aiba o varietate de culori de la maro ruginiu la maro inchis, bej, gri, verde,etc.

Produse asemanatoare

Placari Ceramice si Piatra Naturala Rebeca Grup Bacau

Placari Ceramice si Piatra Naturala

constructii case de lemn Bacau Rebeca Grup

Case de lemn - Locuinte permanente

INSTALATII Apa,canal,sanitare BACAU

Apa,canal,sanitare
 

Rebeca Grup
Bacau

Telefon:
0755647321

Email:
rebecagrup@yahoo.com

Rebeca Grup SRL Bacau|Constructii Civile si Industriale


Ultimele cautari